Vandrekoncert - Eastwind

Torsdag den 23. marts kl. 19.00

I samarbejde med Søndergaards Museum i Ferring inviterer vi til vandrekoncert.

Denne gang er det Eastwind, som står for musikken.

Eastwind består af Ann-Mai-Britt Fjord på harmonika, percussion og vokal, Henrik Bredholt på sopransax, tuba, hakkebræt, jødeharpe, ukulele og vokal, tilsammen udgør de to Klezmerduo. Til denne koncert har de slået sig sammen med den polske duo "Halas Duo" bestående af Alicia Halas på stortromme, polsk håndtromme og utogordon (transylvansk cello) og Jacel Halas på drejelire, harmonika, tilinko (overtonefløjte), jødeharpe og vokal. Der venter deltagerne en festlig musikalsk oplevelse med østeuropæisk musik, hvor der inviteres ind i det musikalske hjerte af bl.a. Transylvanien, Moldavien, Ukraine, Bukovina og Rumænien.

Her blander den livsbekræftende jødiske klezmermusik sig med romatraditionen og den lokale folkemusik i en stemningsfuld og forrygende hyldest til naturen, livet, festen og mangfoldigheden.

Koncerten starter i fyrgården på Bovbjerg Fyr, hvis vejret tillader det, ellers flyttes den indenfor i fyrmesterboligen, og slutter af på Jens Søndergaards Museum mellem kunstnerens farverige malerier.

Pris: 75 kr.

Bestil på: bovbjergfyr@ferringby.dk eller 2613 5617