Fejring af Støtteforeningens 20 års jubilæum

Fejring af Støtteforeningens 20 års jubilæum

Endnu en skøn dag i jeres gode selskab.

Tak for taler til Astrid Kaasgaard og Heidi Krejberg, tak for lækre pindemadder til Berit, Herdis, IngeLis, Julle, Ria og Birthe, tak til Fyrorkestret for musik og tak til alle gæster og frivillige for rigtig meget hygge. Tænk at det i dag er 20 år siden, Foreningen til oprettelse af Bovbjerg Fyr kulturhus blev dannet, forløberen for Bovbjerg Fyr Støtteforening.

Ane Margrethe Bjerre, Marianne Lisbygd og Mette Trolle fik en sjov idé, som var lidt til den skæve side på et tidspunkt, hvor der ikke var kulturhuse i alle mulige gamle bygninger, som det er tilfældet i dag. Men den skæve idé blev til så meget mere virkelighed, end man nogensinde havde forventet. Den skæve idé tilbage i 2003 er nu blevet til et fantastisk fyrtårn for fællesskab til gavn og glæde for rigtig mange mennesker, ligesom Bovbjerg Fyr har været inspirationskilde for mange andre projekter. Det er i sandhed en stolt historie og en stolt dag.

Tak til alle støttemedlemmer, fordi I troede på tanken, fordi I har bakket op og fordi I støtter og tak for dejligt selskab i dag!

Billeder